+31(0)6-109 000 67 info@indole.nl

Asset Management

Indole Interim & Projectmanagement werkt volgens het Lifecycle management gebaseerd op PAS 55 (ISO 55000). Dit is een management systeem waarbij vastgesteld wordt of de juiste bedrijfsmiddelen ‘assets’ worden aangeschaft en of deze op de goede manier benut en onderhouden worden. Er wordt gekeken wanneer de assets vervangen dienen te worden en wat de mogelijkheden voor verwijdering zijn. Dit leidt tot efficiëntie en kwaliteitsverbetering, en niet te vergeten tot een drastische kostenbesparing.

In Lifecycle management betekent dit dat vanaf de eerste stap (DG 0) tot de laatste stap (DG 6) alles van tevoren wordt gepland en uitgewerkt. De verschillende fasen lopen vloeiend in elkaar over.

Contract Management

Elk bedrijf komt in aanraking met contracten. Daarin worden afspraken tussen partijen officieel vastgelegd. Niet elk bedrijf houdt zich echter bezig met Contract management. Indole Interim & Projectmanagement weet dat contracten geen stapels oud papier zijn, maar dat ze continu ‘in beweging’ zijn. Met goed contractbeheer kan een bedrijf veel geld besparen. Contracten kunnen tijdig worden opgezegd of verlengd, afspraken met leveranciers of afnemers worden scherp gehouden. Indole Interim & Projectmanagement neemt het contractbeheer van bedrijven uit handen.

Health, Safety & Environment Management

Gezondheid, veiligheid en milieu (HSE) zijn onderwerpen waar iedere organisatie mee te maken krijgt. Dit is een gevolg van de wet- en regelgeving waar bedrijven aan moeten voldoen om te streven naar een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering.

Indole Interim & Projectmanagement weet dat HSE-management maatwerk is. Elke organisatie is anders, kansen en risico’s verschillen per bedrijf en soms per bedrijfsonderdeel. Indole Interim & Projectmanagement ontwerpt en ontwikkelt daarom een HSE-managementsysteem op maat. Daarnaast draagt Indole zorg voor de invoering en ondersteuning van het proces in uw organisatie.

Interim Management

Indole Interim & Projectmanagement kan worden ingezet voor interim-management opdrachten. Steeds vaker is interim-management verandermanagement, en blijkt de interim-manager een belangrijke schakel te zijn. Dit vraagt om een manager die kan werken vanuit interactie met de omgeving, die zich kan inleven in de mensen om zich heen. Om iemand die flexibel en onafhankelijk is en bovendien in staat is meerdere managementstijlen te hanteren. Indole Interim & Projectmanagement kan uw organisatie deze kwaliteiten bieden en ervoor zorgen dat het veranderingstraject soepel doorlopen wordt, binnen de daarvoor gestelde tijd.

Project Management

Indole Interim & Projectmanagement is ervaren in het begeleiden van projecten. Dit kan zowel op interne basis als op externe basis zijn. In tegenstelling tot het dagelijkse management, dat vaak een herhaling van zetten is, gaat het bij projectmanagement om het teweegbrengen van verandering, of het toevoegen van waarde aan de organisatie. Dit tijdelijke karakter vereist een ander soort management dan dagelijks management, het vraagt om meer improvisatievermogen. Indole Interim & Projectmanagement weet dat als geen ander, en speelt daar feilloos op in.